Η εταιρεία ψυγείων Πήγασος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1968 και έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικού εξοπλισμού στην Κύπρο.  Είμαστε περήφανοι που κατέχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς  στο τομέα της ψύξης.  Προσφερουμε όλα τα είδη εμπορικών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων που καλύπτουν τα πεδία HO.RE.CA, Μπαρ, Υπεραγορές, Περίπτερα, Αλυσίδες Fast Food καθώς και κατα παραγγελία κατασκευές.

Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και στοχέυουμε στον εντοπισμό και ικανοποιήση των αναγκών τους.

Η εταιρεία Πήγασος αντιποροσωπεύει γνωστές Ευρωπαικές επωνυμίες με προιόντα υψηλής ποιότητας όπως και την Αμερικάνικη Εταιρεία Carrier.  Επίσης είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των επωνυμιών Criocabin, Ronda, Tecfrigo, Cold Master, Frost Emily, Sebifrigo κ.λ.π.

Μετά την πώληση, η εξυπηρέτηση μας λειτουργεί 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα, έχοντας εξειδικευμένους μηχανικούς και πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 καθώς και την σήμανση CE.